Bine ați venit, vă puteți Autentifica sau Crea un Cont Nou

Contactează-ne:
(+4) 0735 41 86 01

  PRODUCĂTOR DE IE TRADIȚIONALĂ ROMÂNEASCĂ 

 

Despre noi

Ia Românească, cămașa cu altită, piesă tradițională de vestimentație devenită în zilele noastre o adevarată marcă de țară, fiind atât de apreciată chiar și în afara țării noastre, ca atare, dar și ca o adevărată sursă de inspirație pentru mulți dintre creatorii de modă.

 

Prăvalia cu ii ia naștere plecând de la nevoia de identitate națională, de la nevoia de exprimare liberă și creativă. Suntem persoane cu un simț artistic înnăscut, talentați, cu libertate de creație nelimitată, îndrăgostiți de meșteșugul realizării iilor.

 

Toate modelele noastre au ca sursă de inspirație modele tradiționale, din toate colțurile țării, pe care le adaptăm la cerințele modei actuale. Bineînțeles, realizăm și modele ce păstreaza identitatea originală a iei, dar și modele la comandă, așa cum vă doriti dumneavoastră.

 

Folosind vechi tehnici, ale bunicilor și îmbinând arta cu tradiția, toate modelele noastre de ii sunt lucrate în întregime manual.

 

Vă invităm să "răsfoiți" catalogul nostru on-line pentru a descoperii modelele noastre, dar și să ne contactați pentru modele personalizate.

 

Rămâneți în permanență conectați cu noi și dați un Like paginii noastre de Facebook, Pravalia cu ii.

Cele mai vândute

  LIVRARE GRATUITĂ PENTRU ORICE PRODUS

 

Produse noi

IE STRĂLUCITOARE

1.000,00 RON


IE BUCLAVAUA AURIE

770,00 RON


Ie MARIA ROȘU

770,00 RON